Marató Infantil d’Empúries

Marató Infantil d'Empúries.

Per incentivar la pràctica d’activitat física i esportiva entre els més joves, i dels que no ho son tant, des de l’Àrea d’Esports volem involucrar a les famílies a gaudir de L’Escala i Empúries mitjançant aquest esdeveniment esportiu. Per aquest motiu, el dissabte 14 de novembre, organitzem una nova edició de la 7a Marató Infantil i de la Cursa dels 5 km d’Empúries.

A les 16 hores es donarà la primera sortida de les curses de la Marató Infantil d’Empúries, obertes a nens i nenes de 4 a 12 anys. Els recorreguts, al Passeig d’Empúries, seran adaptats a les diferents franges d’edat i amb circuits de 400 metres fins a 2000 metres.

Les sortides de les curses infantils es donaran des del Passeig d’Empúries, inaugurat el 1992 amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona, uneix Sant Martí d’Empúries amb el nucli urbà de l’Escala. És un passeig per a vianants i ciclistes d’uns dos quilòmetres, que recorre el litoral d’Empúries, tot passant per indrets tan interessants com el jaciment grecoromà d’Empúries, l’antic Moll Grec o el mirador de les Coves, entre altres racons interessants.

Les categories

C1 – Nenes i nens d’11 i 12 anys, circuit de 2000 metres.

C2 – Nenes i nens de 9 i 10 anys, circuit de 1500 metres.

C3 – Nenes i nens de 7 i 8 anys, circuit de 1000 metres.

C4 – Nenes i nens  de 5 i 6 anys, circuit de 800 metres.

C5 – Nenes i nens de 3 i 4 anys, circuit de 400 metres.

Inscripcions i dorsals

Marató Infantil d'Empúries, inscriute.

De forma presencial, les inscripcions es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala, el mateix dissabte 14 de novembre. L’horari per les inscripcions del matí serà d’11.00 a 13’00 hores.

També les podreu realitzar en el mateix lloc de sortida, al Passeig d’Empúries. L’horari per les inscripcions de la tarda serà de 15.00 a 16.00 hores,

Els dorsals per les curses infantils els podreu recollir en el moment de fer la inscripció. Abans de retirar el dorsal, s’haurà de fer efectiu l’euro solidari.
L’euro del preu de cada inscripció a les carreres infantils, es destinarà a una associació benèfica de L’Escala.

*Les carreres seran sense xip electrònic.

*Regal de la camiseta tècnica de la Marató d’Empúries.

Fira de la Marató

Fira de la Marató d'Empúries.

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

La fira estarà ubicada al Pavelló d’Esports de L’Escala i oberta al públic, el dissabte 14 de novembre,d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El Pavelló d’Esports està situat, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.

44CH+VX Codi Maps.
42°07’19.7″N – 3°07’48.0″E

L’Escala i Empúries

L'Escala i Empúries, gaudeix.

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
BENVINGUTS