Marató Descalcista

Marató descalcista d'Empúries

En el marc de la 16a. Marató d’Empúries, celebrarem el 3r Campionat de Marató, Mitja Marató i els 10 km. minimalista i descalcista d’Empúries, que transcorrerà per un entorn privilegiat i de gran bellesa com són els nuclis urbans de L’Escala i Sant Martí. A més, podreu gaudir del litoral de la nostra badia que forma part del club de les Badies Més Belles del Món, una distinció amb l’aval de la Unesco que reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals de L’Escala.

Com que Empúries va ser la porta d’accés de les cultures gregues i romanes a la Península, obrirem de nou les portes a la història i rendirem un petit homenatge a la llegenda de Filípides. El soldat que va córrer descalç uns 40 quilòmetres que separen les ciutats de Marató i Atenes per anunciar la victòria dels grecs sobre els perses.
Els corredors que participin descalços o amb espardenyes tindran una classificació pròpia i un reconeixement amb els seus propis trofeus.

La Categoria DESCALCISTA serà un homenatge als primers atletes que competiren a l’Antiga Grècia, bressol de la Marató i dels Jocs Olímpics.

La Categoria MINIMALISTA ho farà rememorant el calçat que utilitzaven els Romans, l’espardenya.

Inscriu-te

Barefoot Marató d'Empúries

Inscripcions per internet

Podeu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. D’altra banda, en aquest aplicatiu podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.

Per a participar en aquestes modalitats els corredors només hauran d’indicar, en el formulari d’inscripció, que corren en la modalitat minimalista (amb espardenyes) o descalcista.

* La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15 hores.

Inscripcions presencials

Presencialment es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, de les 11.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores, al carrer Rusiñol 4.
O bé a l’Oficina de Turisme de la plaça de les Escoles, fins al dijous 12 de novembre a les 20.00 hores.

Per a participar en aquestes modalitats els corredors només hauran d’indicar, en el moment de la inscripció, que corren en la modalitat minimalista (amb espardenyes) o descalcista.

* El diumenge 15 de novembre no s’acceptaran inscripcions.

L’Escala i Empúries

L'Escala i Empúries gaudeix

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a la www.visitlescala.com

Avís legal | Les cookies | El reglament