Fira de la Marató

Fira de la Marató d'Empúries.

La 7a Fira de la Marató d’Empúries vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves de L’Escala, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

La Fira de la Marató d’Empúries s’instal·larà en el Pavelló d’Esports de L’Escala, el dissabte 14 de novembre. L’horari serà d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores de la tarda.

Degustació d’anxoves

Al Pavelló Municipal d’Esports de L’Escala, a partir de les 17 hores, a part de recollir el dorsal o fer les últimes inscripcions podreu gaudir d’una degustació d’Anxoves de L’Escala per a tots els participants i acompanyants de les diferents curses.

La reputació de l’anxova de L’Escala és d’àmbit mundial, mantenint al llarg dels anys l’elaboració artesanal amb productes totalment naturals.

Al Pavelló d’Esports

Recull els dorsals de la Marató d'Empúries.

Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor i fer les últimes inscripcions. També podreu passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

El Pavelló d’Esports de L’Escala és una instal.lació coberta per a la pràctica de diferents disciplines esportives. La pista poliesportiva és de parquet flotant, de 45 x 28 metres amb la possibilitat de poder utilitzar les tres pistes laterals independents. Disposa d’una graderia amb capacitat per a 300 persones.

Ens trobareu a:
C/ Rusiñol, 4 – Telèfon 972 772951
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E

Les curses d’Empúries

Curses de la Marató d'Empúries.

El diumenge 15 de novembre, segons les vostres preferències, podreu participar en qualsevol de les tres proves que us oferim, la 16a Marató d’Empúries amb 42,195 quilòmetres, l’11a Mitja Marató d’Empúries amb 21,095 quilòmetres o bé l’11a Cursa dels 10 km. d’Empúries.

El dissabte 14 de novembre, prèvia a la marató, es portarà a terme la 3a Cursa dels 5 km d’Empúries que tindrà lloc en un indret únic i privilegiat com és el Museu d’Arqueologia d’Empúries i el seu entorn.

Així mateix des de l’organització volem involucrar a les famílies en aquest esdeveniment esportiu i per aquest motiu celebrarem la 7a Marató Infantil. Curses obertes a nens i nenes de 4 a 12 anys amb recorreguts adaptats a cada categoria.

L’Escala i Empúries

L'Esacala i Empúries, gaudeix.

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a www.visitlescala.com.

Avís legal | Les cookies | El reglament