Cursa dels 5 km

Cursa dels 5 km. d'Empúries.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, el dissabte 14 de novembre,  celebrarem la 3a Cursa dels 5 km d’Empúries. Us proposem un circuit totalment urbà de 5 km que transcorre en el marc incomparable que formen Empúries i el seu entorn. Tant la sortida com l’arribada serà de l’interior del Museu d’Arqueologia d’Empúries a L’Escala.

*El temps límit per finalitzar la cursa serà de dues hores.

Els corredors i corredores podran gaudir d’un entorn privilegiat i de gran bellesa com és Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un indret únic i privilegiat, ple de riquesa paisatgista, històrica i cultural. En aquest jaciment arqueològic s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i la ciutat romana, l’antiga Emporiae.

A més, podreu gaudir del litoral de la nostra badia que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món. Una distinció amb l’aval de la Unesco, que només tenen en aquests moments una trentena de badies del món. Certament, aquesta distinció reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn.

La Cursa de 5 km.

– Circuit totalment urbà de 5 quilòmetres a Empúries.
– La sortida es donarà a les 17 hores, del Museu d’Arqueologia.
– El temps límit per finalitzar la cursa serà de dues hores.
– L’edat mínima per poder participar serà de dotze anys complerts.
– La participació d’handbikes i cadires de rodes no està permesa.
– No està permès acompanyar als participants en bicicleta, patins o patinets.
– La data límit per la inscripció en línia, serà el dijous 12 de novembre.
– El preu de la inscripció és de 4 €, més l’aportació de l’euro solidari.
   * 1€ si ja estàs inscrit a qualsevol de les curses de. diumenge.

Les inscripcions

Cursa dels 5 km. d'Empúries, inscripcions.

Preu de la inscripció

El preu de la inscripció és de 4€ més l’aportació de l’euro solidari.
* Si ja estàs inscrit a qualsevol de les curses de diumenge, marató, mitja marató o als 10km, només cal pagar l’euro solidari.

Inscripcions per internet

Podeu formalitzar la vostra inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.

*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15 hores.

Inscripcions presencials

De forma presencial es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, de les 11.00 a 13.00 hores.
O bé a l’Oficina de Turisme de la plaça de les Escoles, fins al dijous 12 de novembre a les 20.00 hores.

Recull els dorsals

Fira de la Marató d'Empúries.

La 7a Fira de la Marató d’Empúries, ubicada en el Pavelló d’Esports de L’Escala, vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

Recull el dorsal
El dorsal per la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries, s’haurà de recollir al Pavelló d’Esports de L’Escala el dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores del matí.
També el podreu recollir el mateix dissabte, al Museu d’Arqueologia d’Empúries, de 16 a 17 hores.

Els trofeus

A la 3a Cursa dels 5 km. d’Empúries hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina i per les tres primeres classificades de la general femenina.

Els trofeus que no s’hagin recollit, al Pavelló de L’Escala, tres mesos després de la Marató no podran ser reclamats.

L’Escala i Empúries

L'Escala i Empúries, gaudeix.
L’Escala i L’Escala

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a www.visitlescala.com.

Avís legal | Les cookies | El reglament