Cursa dels 10 km d’Empúries

Cursa dels 10 km. d'Empúries.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, el diumenge 15 de novembre,  portarem a terme una nova edició de la Cursa dels 10 km d’Empúries. Tant la sortida com l’arribada de les cursa, serà del Museu d’Arqueologia d’Empúries a L’Escala.

Els corredors i corredores podran gaudir d’un entorn privilegiat i de gran bellesa com és la zona d’Empúries, porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica. Un indret únic i privilegiat, ple de riquesa paisatgista, històrica i cultural. En aquest jaciment arqueològic s’hi conserven les restes d’una ciutat grega, l’enclavament colonial d’Empòrion i la ciutat romana, l’antiga Emporiae.

A més, podreu gaudir del litoral de la nostra badia que ha entrat a formar part del Club de les Badies Més Belles del Món. Una distinció amb l’aval de la Unesco, que només tenen, en aquests moments, una trentena de badies del món. Certament, aquesta distinció reconeix els valors turístics, paisatgístics i culturals del nostre entorn.

Cursa 10 km d’Empúries

– Circuit de 10 km certificats per la Federació Catalana d’Atletisme.
– La sortida es donarà a les 9’10 hores, del Museu d’Empúries.
– El temps límit per finalitzar la carrera serà de tres hores.
– L’Edat mínima de participació serà amb 16 anys complerts.
   *Els corredors, de 16 i 17 anys, han d’emplenar i enviar l’autorització parental
– La participació d’handbikes i cadires de rodes no està permesa.
– No està permès companyar als participants en bicicleta, patins o patinets.
– La data límit per la inscripció en línia, serà el dijous 12 de novembre.
– El diumenge 15 de novembre no s’acceptaran inscripcions.
– El preu de la inscripció és de 14€, més l’euro solidari.

Les inscripcions

10km-Empuries

Inscripcions per internet

Aviat podreu formalitzar la inscripció a través de l’aplicatiu TPV (on-line) i realitzar el pagament, de forma segura, amb qualsevol targeta de crèdit. En aquest aplicatiu també podreu consultar la llista d’inscrits a les diferents curses.

*La data límit per formalitzar la inscripció per internet serà el dijous 12 de novembre, a les 15h.

Inscripcions presencials

De forma presencial es podran fer al Pavelló d’Esports de L’Escala fins al dissabte 14 de novembre, de les 11.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores, al carrer Rusiñol 4.
O bé a l’Oficina de Turisme de la plaça de les Escoles, fins al dijous 12 de novembre a les 20.00 hores.

*El diumenge 15 de novembre no s’acceptaran inscripcions.

Trofeus i categories

L’organització pot demanar el D.N.I o similar per a poder comprovar l’any de naixement o dades de l’atleta.

Classificació general
A l’11a Cursa dels 10 km. d’Empúries hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la general masculina i les tres primeres classificades de la general femenina.

Classificació local

Hi haurà trofeus pels tres primers classificats locals i les tres primeres classificades locals de la general.

*Per a participar en el PREMI JOSEP SUREDA (classificació local) els corredors i corredores han d’estar empadronats i empadronades a L’Escala.

Fira de la Marató

Fira de la Marató d'Empúries.

La 7a Fira de la Marató d’Empúries, ubicada en el Pavelló d’Esports de l’Escala vol convertir-se en el punt de reunió dels corredors, voluntaris i acompanyants que fan possible l’èxit d’aquest esdeveniment esportiu. Hi podreu recollir els dorsals, gaudir de la degustació d’anxoves, recollir la bossa del corredor, fer les últimes inscripcions, en efectiu, i passejar per les diferents “paradetes” de productes relacionats amb el running.

La fira estarà ubicada al Pavelló d’Esports de L’Escala i oberta al públic, el dissabte 14 de novembre, d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores. El Pavelló d’Esports està situat, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.

44CH+VX Codi Maps
42°07’19.7″N – 3°07’48.0″E

Recollida de dorsals

El dissabte 14 de novembre, podreu recollir el dorsal en el Pavelló de L’Escala, l’horari de recollida serà d’11 a 13 hores del matí i de 16 a 20 hores de la tarda.
També es podrà recollir el mateix diumenge, al Museu d’Empúries, de 7.30 a 8.30 hores.

* Els corredors, de 16 i 17 anys, han d’emplenar i enviar l’autorització parental
* L’únic xip vàlid serà el xip EOS que us proporcionarem.

Degustació d’Anxoves

A partir de les 17 hores, podreu gaudir d’una degustació d’Anxoves de L’Escala. Aquest producte escalenc de reputació mundial, es manté fidel als mètodes tradicionals de preparació de l’anxova. Els anxovers locals han sabut mantenir a resguard la recepta, els secrets i la tradició d’una acurada elaboració artesanal amb productes naturals.

L’Escala i Empúries

L'Escala i Empúries, gaudeix

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a www.visitlescala.com.

Avís legal | Les cookies | El reglament