Contactar

Esports, Ajuntament de L'Escala

Envia un correu

Posem a la vostra disposició el formulari d’atenció als usuaris que trobareu a continuació per poder contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala. Podeu utilitzar aquest formulari per enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que us ofereix l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala.

Contactar


  Avís legal

  En utilitzar aquest formulari per contactar amb l’Àrea d’Esports doneu el vostre consentiment a l’entitat, perquè tracti les vostres dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat amb l’objecte de poder mantenir relacions comercials, de comunicació i informació.

  Quedeu informats que podeu revocar aquest consentiment en qualsevol moment, segons la Llei 15/1999 LOPD, mitjançant aquest mateix formulari o en qualsevol de les adreces o telèfons que s’inclouen en aquest lloc web.

  La seu social

  Pavelló d'Esports de L'Escala

  Ens trobareu a les oficines del Pavelló Municipal d’Esports, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.

  C/ Rusiñol, 4
  Telèfon 972 772951
  44CH+VX  Codi Maps
  42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
  42.122128, 3.129997

  L’horari d’atenció al públic és, de dilluns a divendres, de 8 a 13 i de 15 a 23 hores. També podeu contactar al telèfon 972 772951 o enviar un correu electrònic a esports@lescala.cat.

  L’Escala i l’esport

  L’Escala i Empúries és un indret únic i privilegiat per a la pràctica esportiva al llarg de tot l’any. L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala us ofereix un ampli ventall d’activitats esportives, que us faran gaudir de magnífiques experiències emmarcades en un entorn incomparable.

  El privilegiat entorn natural que posseeix L’Escala i Empúries, les seves modernes instal·lacions i la variada oferta del sector turístic, la converteixen en un autèntic paradís per a la pràctica física i esportiva.