Àrea d’Esports

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala, volem promocionar l’oferta turística relacionada amb les activitats esportives. L’objectiu és arribar a un segment de població molt concret: esportistes d’alta competició, esportistes que centren les vacances en l’activitat física, turistes que practiquen l’activitat esportiva durant el temps d’esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniments esportius.

L’Escala i Empúries ofereixen un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure. Un indret privilegiat per a la celebració d’importants esdeveniments esportius com la Marató d’Empúries o la Travessa de L’Escala.

La seu social

Podeu contactar amb nosaltres a les oficines del Pavelló Municipal d’Esports, al carrer Rusiñol 4 de L’Escala.

C/ Rusiñol, 4 – 17130 L’Escala.
Telèfon 972 772951.
44CH+VX  Codi Maps
42°07’19.7″N 3°07’48.0″E
42.122128, 3.129997

L’horari d’atenció el públic és, de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores i de 15 a 23 hores. També podeu contactar al número d’atenció telefònica 972 772951 o enviar un correu electrònic a esports@lescala.cat.

Posem a la vostra disposició el formulari d’atenció als usuaris que trobareu a continuació. Utilitzeu aquest formulari per contactar i enviar les vostres consultes, queixes i suggeriments sobre qualsevol dels serveis que us ofereix l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de L’Escala.

Contactar


Avís legal

En utilitzar aquest formulari per contactar amb l’Àrea d’Esports doneu el vostre consentiment a l’entitat, perquè tracti les vostres dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat amb l’objecte de poder mantenir relacions de comunicació i informació.

Quedeu informats que podeu revocar aquest consentiment en qualsevol moment, segons la Llei 15/1999 LOPD, mitjançant aquest mateix formulari o en qualsevol de les adreces o telèfons que s’inclouen en aquest lloc web.

L’Escala i Empúries

L’Escala ofereix un entorn privilegiat i de gran bellesa. La seva climatologia típicament mediterrània, un litoral marítim espectacular, el conjunt grec i romà d’Empúries, els parcs naturals que l’envolten i l’encant dels seus nuclis antics, la converteixen en l’escenari perfecte per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i la celebració d’importants esdeveniments esportius.

L’oferta d’activitat física i esportiva, complementada amb l’atractiu cultural i patrimonial del municipi, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que celebrem al llarg de l’any, converteixen al nostre municipi en una destinació ideal per combinar la pràctica esportiva i gaudir d’unes bones vacances.

Tot un món per descobrir, tot un món per gaudir.
Trobaràs molta més informació a www.visitlescala.com.